Granola`s

Nieuw

Proteïne

€ 6,00
Nieuw

Proteïne

€ 6,00

Als sporter begrijp je hoe essentieel voeding is voor optimale prestaties. Of je nu traint voor een marathon, werkt aan je kracht in de sportschool of jezelf uitdaagt in een teamsport, de juiste brandstof is van vitaal belang. Daarom introduceren we graag onze granola met hennepzaad en eiwitten, een voedzame en heerlijke toevoeging aan je dieet.

Havermout

€ 6,00

Havermout

€ 6,00

De klassieker onder de granola`s!

Heerlijk krokant ovengebakken havermout en noten, vleugje kokos, kokosolie en honing.

Vol energie aan je dag beginnen? Neem dan deze granola als ontbijt!

Boekweit

€ 6,00

Boekweit

€ 6,00

Een onbekende op het gebied van granola, maar een heerlijke variant!

Boekweitkorrel is het vruchtje van de boekweitplant. Boekweit is rijk aan complexe koolhydraten, relatief veel eiweitten, vitamine (B), mineralen (magnesium) en vezels en bevat geen gluten.

In combinatie met pinda's, pompoen- en zonnebloempitten, lijnzaad een heerlijke knapperige granola.
Tevens goed te combineren met de havermoutgranola!

 

Paleo

€ 6,00

Paleo

€ 6,00

Deze granola is weer net even anders als de andere twee en bevat naast ovengebakken spelt een rauwe mix van noten, kokos en heerlijke gojibessen en rozijnen. De kokosvlokken bevorderen de spijsvertering en de rauwe ongebrande noten doen je lichaam veel plezier. Ze verlagen je LDL-cholestrol en leveren veel voedingsstoffen zoals vezels, eiwitten, ijzer en onverzadigd vet. De rozijnen en bessen geven het net weer even een andere bite.

Chocolade

€ 6,00

Chocolade

€ 6,00

Voor de chocoholic is er nu de chocolade granola! Op een gezonde manier je dag starten en heerlijk genieten van chocola. Wie wil dat nou niet?

80% pure chocolade, smeltend op je tong... Hemels toch!