Je wilt misschien wat meer over ons weten, Dat snappen wij heel goed!  Hier lees je waarom wij Oats and More zijn begonnen en wat wij voor je kunnen doen.

Wij zijn Mischa en Kim Schaap, we zijn getrouwd en hebben 3 kinderen. Mischa werkt 4 dagen als kok in een restaurant in Purmerend en Kim werkt 3 dagen als binnendienstmedewerkster op een makelaarskantoor in Amsterdam,

 

Oats and More is ontstaan omdat wij meer mensen bewuster willen maken dat eten en dan voornamelijk ontbijten echt niet zoveel suiker hoeft te bevatten om de dag vol energie te beginnen. Wij maken al langere tijd granola voor onszelf thuis. Doordat wij bewuster zijn gaan eten, beseften wij hoeveel suiker er in de muesli`s en granola`s in de pakken zaten die je koopt in de supermarkt. Zo`n pak kochten wij omdat het makkelijker is dan zelf maken, toch? Totdat wij het toch zelf zijn gaan maken; de smaak was veel beter, de granola veel krokanter en VEEL minder suiker! Na deze poging hebben wij nooit meer andere granola`s gekocht. 

 

Door Mischa zijn liefde voor koken en bakken hebben wij 4 heerlijke granola`s ontwikkeld. Elke granola heeft zijn eigen specifieke kenmerken, 

De granola`s worden bijna dagelijks gebakken, verser kan eigenlijk niet. Het wordt op een ambachtelijke manier gebakken, het bakproces wordt goed in de gaten gehouden en tussendoor worden de granola`s regelmatig omgeschept zodat alles lekker krokant en goudbruin gebakken wordt.

 

Wij hopen dat wij je interesse hebben gewekt en dat je onze granola wilt proeven. Wij zijn dan heel benieuwd naar je reactie!