Verzendkosten

Is je totaalbedrag € 40,- of hoger? Dan betaal je in Nederland geen verzendkosten. Is je totaalbedrag lager dan € 40,- dan betaal je € 4,50. Wij streven ernaar om de verzendkosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden.


Verzending

Oats and More is aangesloten bij PostNL. Onze pakketjes kunnen elke dag aangeboden worden bij PostNL. Zodra wij jouw pakketje hebben ingepakt en hebben aangemeld bij PostNL ontvang je een e-mail met daarin de track en trace code waarmee je je pakketje kan volgen.

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan biedt PostNL het de volgende werkdag nogmaals bij je aan of levert het af bij een PostNL-servicepunt. De bezorger laat een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via PostNL zien waar je pakket wordt bezorgd. 

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket opnieuw thuis of bij je buren te laten bezorgen. Je hebt dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Ook kun je een afhaallocatie van PostNL kiezen.


Levertijd

Wij streven ernaar om bestellingen binnen drie werkdagen bij je bezorgd te hebben en hier kan je ook vanuit gaan (mits anders wordt aangegeven). En als alles meezit bij PostNL uiteraard!